MBT is gespecialiseerd in alle voorkomende metaalwerkzaamheden. Daarvoor werken wij uitsluitend met goed getrainde vakmensen. Zij staan dagelijks voor u klaar voor opdrachten op het gebied van gecertificeerd fotolaswerk, leidingwerk, constructie- en projectbouw. Ook voor trappen, leuningen en bordessen bent u bij ons aan het juiste adres evenals voor het plaatsen en aansluiten van thermische systemen en stoomketels. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als voor onderhoud, reparatie en montage op locatie.

Naast onze brede kennis van zaken kunt u erop rekenen dat wij zeer snel en flexibel reageren op uw vragen en uw opdracht in een zo kort mogelijk tijdsbestek afronden. Uiteraard zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van onze diensten en materialen.

MBT beschikt over een ruime, modern uitgeruste werkplaats van circa 300m2. Hierin verwerken wij staal, aluminium en RVS. Daarnaast is een aparte ruimte voorzien voor de gescheiden verwerking van roestvrijstaal. Vanzelfsprekend werken wij ook met exotische staalsoorten.  

MBT is VCA** gecertificeerd.

VCA